Strikingly-domene: Overføre domener til Strikingly

Overføring av et domene lar deg administrere både domenet og nettstedet ditt gjennom Strikingly. Strikingly blir domeneverten din når du overfører domenet ditt til Strikingly. Det betyr:

• Du kan administrere domene-DNS fra Strikingly-kontoen din.
  • Du kan fornye domenet ditt fra Strikingly-kontoen din.
  • Domenet ditt blir automatisk konfigurert når det er koblet til.

Relatert artikkel: Strikingly-domene: Overføre domener kontra koble til domener.

Før du overfører

1. Du må oppgradere til en Premium-plan (om du ikke har gjort det) for å koble til ditt domene.
  2. Du må vente 1 til 2 uker før domeneoverførselen er fullført.
  3. Du må overvåke og svare på bekreftelses-e-post for å fullføre overføringsprosessen.
  4. Under overføringen slutter alle DNS-poster å fungere. Domenet ditt kan gå offline i løpet av overføringsperioden. Eller hvis du har e-postdomene, kan det hende at e-posten din ikke fungerer. Ta kontakt med e-postleverandøren din for å sikre at det ikke vil være noen begrensninger eller problemer ved å overføre domenet til Strikingly.
  5. Du må betale for å forlenge domenet ditt med et år til (du kan ikke bruke domenekreditt fra Strikingly). Dette ene året er lagt til domenets nåværende utløpsdato.

Om ditt domene:

1. Domenet ditt må være kvalifisert for overføring. De fleste domener kan overføres til Strikingly, men noen domener, f.eks. .au,.cn, .jp, .ru, er ikke kvalifisert.
  2. Domenet ditt har vært registrert i mer enn 60 dager. (Endring av registrarinformasjonen for domenet, kan også låse domenet ditt i 60 dager.)
  3. Din domenekontakt e-postadresse er riktig, og du har tilgang til den.
  4. Domenet ditt blir forlenget med et år til.

Følg disse trinnene hvis du er klar til å fortsette:

Trinn 1: Frigjør domenet ditt hos domeneregistraren

1. Logg inn hos din nåværende domeneleverandør.

2. Finn ut hva domeneleverandørens overføringsretningslinjer sier. Her er noen populære domeneleverandører:

3. Lås opp domenet ditt, så det er tilgjengelig for overføring.

4. Deaktiver domenets WHOIS personvern.

5. Be om autorisasjonskode (EPP-kode) fra din nåværende domeneleverandør/registrar.

Trinn 2: Start overføringen

1. Gå til ditt Strikingly-dashbord

2. Gå til "Domener" og klikk "OVERFØR DOMENE".

3. Skriv inn domenet ditt og trykk "Overføre".

4. Skriv inn Auth/EPP-koden din og klikk på "BEKREFT OVERFØRING".

5. Fyll ut kontaktinformasjonen for domenet ditt på neste side. Vær oppmerksom på at alle felt er obligatoriske.

6. Klikk "Send inn" og sjekk om informasjonen er riktig.

7. Klikk "Bekreft kjøp" og du blir belastet for beløpet som vises på siden. Domenepriser er basert på utvidelsen/TLD, f.eks. .com, .net osv. Det er ingen ekstra avgift for selve overføringen.

8. Når det er bekreftet, ser du domenet på kontoen din med status "Venter".

Trinn 3: Overvåk domenestatusen og svar på bekreftelses-e-post

Merk: Du kan motta en e-post fra din nåværende registrar som ber deg om å klikke på en lenke for å avbryte overføringen. Du kan ignorere denne e-postmeldingen for å la prosessen fortsette. Hvis du klikker på lenken, avbrytes overføringsforespørselen din.

Overvåk din domenestatus

Hvis du ser "Mislyktes" i domenet ditt, kan du klikke "PRØV IGJEN" for å sjekke årsaken og følge instruksjonene.

Svar på bekreftelses-e-post

Du blir bedt om å bekrefte/verifisere følgende i to separate e-poster:

• Samtykke til databruk
  • Kontaktinformasjon for ditt nylig overførte domene.

Trinn 4: Vent til overføringen er fullført

Det kan ta 1 til 2 uker før domeneoverførselen er fullført. Domenet viser "Live" når overføringsprosessen er fullført.

FAQ

1. Kan jeg overføre et utløpt domene til Strikingly?

Du kan fortsatt overføre et utløpt domene, så lenge det fremdeles er i graceperioden (vanligvis innen 40 dager etter utløpet) og ikke er i redemptionstatus.

2. Hvordan avbryter jeg en ventende domeneoverføring?

Hvis domenet ikke er godkjent av deg eller registraren, kan vi avbryte for deg. Send en e-post til support@strikingly.com eller chat med oss.

3. Hvis jeg skal overføre et domene til Strikingly, er det en ekstra avgift?

Det er ingen ekstra avgift for selve overføringen. Men du må betale for å forlenge domenet ditt med et år til. Domenepriser er basert på utvidelsen/TLD f.eks. .com, .net osv

4. Hvorfor kan jeg ikke overføre domenet mitt til Strikingly?

Denne advarselen betyr at Strikingly for øyeblikket ikke støtter domenet ditt. Du kan Koble et domene til ditt Strikingly-nettsted i stedet.

5. Hvilke toppdomene (TLD) kan jeg overføre?

Vi støtter de fleste domeneutvidelser, du kan velge mellom 500+ toppdomener. Imidlertid er det noen toppdomener som ikke er tilgjengelige, som nedenfor:

.abogado
.aero
.ar
.au
.br
.cn
.coop
.cx
.gl
.hk
.ht
.hu
.it
.jp
.kr
.law
.lu
.lv
.mn
.no
.nu
.pe
.pt
.qa
.ro
.ru
.se
.sg
.sr
.travel
.us
.uy

I tilfelle du trenger hjelp, skriv til oss på support@strikingly.com eller chat med oss.