Subdomeinen van GoDaddy verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Een subdomein is een extra onderdeel van uw hoofddomeinnaam (rootdomein). U kunt subdomeinen gebruiken voor verschillende delen van uw website. Als u bijvoorbeeld een website heeft alleen om te winkelen, die deel uitmaakt van uw website uwdomein.com (hoofddomein), kunt u het subdomein shop.uwdomein.com gebruiken.

Het meest populaire subdomein is www. Hier leest u hoe u het www-domein en het hoofddomein met uw hoofdsite verbindt: Een domein bij GoDaddy verbinden met uw Strikingly site

Voor andere subdomeinen zal deze tutorial u helpen. U kunt deze tutorial naar uw registrant sturen als u hulp nodig heeft of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de informatie hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar je Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Plaats je aangepast domein in de "Aangepast domein/subdomein" box, zoals  "www.yourdomain.com" (zonder https:// of http:// of /).

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de "Page not found" fout bij het openen van uw site te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek Godaddy's DNS-instellingen

1. Log in uw Godaddy's account.

2. Zoek je domein en klik "DNS"

Opmerking: Wijzig je nameservers niet, Godaddy's default nameserver moet er zo uitzien:  ns##.domaincontrol.com (### is number).

Stap 3: Voeg een CNAME record toe aan Godaddy

1. Selecteer "Toevoegen" onder de tabel met records.

2. Onder Type, selecteer CNAME.

3. In het "Host" veld, noteer het subdomein dat u wil (e.g. shop, blog, info, etc)

4. In het "Verwijst naar" veld, noteer subdomein.yourdomein + .s.strikinglydns.com

www domein als waarde in het veld "www domein + .s.strikinglydns.com" moet jouw domeinnaam zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van wat de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is xxx.com en uw subdomein is shop, de waarde moet volgende zijn: shop.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Uw subdomein is blog.abc.net, de waarde moet volgende zijn: blog.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Uw subdomein is info.yourdomain.com, de waarde moet volgende zijn: info.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

5. In het "TTL" field, selecteer 1 uur.

6. Klik "Opslaan".

Stap 4: Verwijder een CNAME record bij Godaddy

1. Zoek voor bestaande CNAME records en de Host is _domainconnect.
2. Verwijder het record.

Stap 5: Wacht tot het record van kracht gaat

Nu heeft u de domeinrecords ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, zal HTTPS/SSL automatisch geactiveerd zijn binnen de 24 uur. Zorg dat je browser cache is geleegd voordat u controleert of het domein werkt.