Een domein verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt u door het proces van het aansluiten van uw www- en rootdomein op je Strikingly site. U kunt deze tutorial naar uw registrant sturen als u hulp nodig heeft. Of als u een subdomein wil verbinden, Verbind een Subdomein aan uw Strikingly Site. Of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de informatie hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar je Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Plaats je aangepast domein in de "Aangepast Domein/Subdomein" box, zoals  "www.yourdomain.com" (zonder https:// of http:// of /).

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de "Page not found" fout bij het openen van uw site te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek de DNS-instellingen van uw registrant

*Als u uw domein bij Strikingly heeft gekocht, bent u klaar! U hoeft de volgende stappen niet uit te voeren. Wij regelen de rest voor je!

1. Log in op het account van uw domeinregistreerder.

2. Zoek de DNS-instellingen voor uw domein. (Het kan ook DNS, DNS-manager, DNS-records, hostrecord, zone-instellingen, zonebestand, etc. worden genoemd.)

Opmerking: het is niet NameServer. Wijzig uw naamserver niet!

Stap 3: Voeg een CNAME record toe

1. Kijk voor bestaande CNAME en A records voor www.

2. Verwijder bestaande CNAME en A records (alleen voor www).

3. Voeg de volgende CNAME record toe(Verschillende registrars hebben verschillende betekenissen):

CNAME/Alias/Host/Name Value/Record/Address/Points to TTL
www or www.yourdomain.com www domain + .s.strikinglydns.com Default

www domain als waarde in het veld "www domain + .s.strikinglydns.com" moet uw domeinnaam zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is www.xxx.com, de waarde moet volgende zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.abc.net, de waarde moet volgende zijn: www.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.yourdomain.com, de waarde moet volgende zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

Tip: Als u geen www CNAME-record kunt toevoegen, zoek dan naar bestaande CNAME- en A-records voor www en verwijder ze (alleen voor www).

Stap 4: Een A-record toevoegen

CNAME/Alias/Host/Name Record/Value/IP Address/Points to TTL

@ or

yourdomain.com

54.183.102.22 Default

(yourdomain.com is alleen een voorbeeld, verander het a.u.b. in uw domeinnaam.)

Als u geen A record kunt toevoegen, kunt u forwarding of redirection instellingen gebruiken. Forward het naakte domein (bijv. yourdomain.com) naar het www subdomein (bijv. www.yourdomain.com). Zorg ervoor dat:

• Masking/masked forwarding/iFrame is niet geselecteerd (in andere registrars wordt dit stealth forwarding genoemd).
  • Forward niet naar http://xxx.mystrikingly.com. Uw Strikingly URL zou nergens moeten verschijnen in uw domein instellingen.
Alias/Host/Name Forwarded to Forward Type
@ or yourdomain.com http://www.yourdomain.com Permanent 301

Stap 5: Wacht tot het record van kracht gaat

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, zal HTTPS/SSL automatisch geactiveerd zijn binnen de 24 uur. Zorg dat je browser cache is geleegd voordat u controleert of het domein werkt.