Så här skapar du en Enkel Butik

Lägg till din produkt. Anslut till en betalningsportal. Börja sälja. Att bygga din e-handelswebbplats är verkligen så enkelt. Här är vår guide som hjälper dig att starta din första butik på några minuter.

Lägg till din produkt

Klicka först på knappen “lägg till ny produkt” högst upp för att komma igång. Gratisanvändare kan lista en produkt, Limited-användare kan lista fem och Pro-användare kan lägga till upp till 300 produkter. Du kan också sälja fysiska produkter, tjänster eller digitala produkter

Fyll i ditt produktnamn och beskrivning. Vi rekommenderar att beskrivningen är kort och enkel. Ladda sedan upp dina produktbilder. Välj en omslagsbild och ändra ordning om det behövs.

Ange ditt pris - oroa dig inte, du kan ändra valutan i INSTÄLLNINGSPANELEN senare om du inte säljer i USD.

Om du säljer olika varianter av din produkt, låt oss säga olika färger eller storlekar, lägg till produktvarianterna genom att klicka på [LÄGG TILL ALTERNATIV].

Om du behöver inhämta leveransadress från dina kunder, se till att kryssa för fraktalternativet här:

Klicka på [spara] och voila! Du har lagt ut din produkt.

Lägg till betalningsalternativ

Gå sedan till panelen [BETALNING] för att lägga in dina Stripe- och/eller Paypal-konton. Du behöver bara ange din e-postadress om du ansluter till Paypal.

Om du inte har ett Stripe-konto ännu, registrera dig för Stripe och ange sedan din e-postadress.

Obs! Din butik kommer inte att vara live förrän du har anslutit till din betalningsportal. Dina produkter kommer att visas som "Kommer snart".

Slutföra

När du har anslutit din betalningsportal är din butik live! Du kan fortsätta att justera dina butiksinställningar och layouter men du är redan klar till att ta emot betalningar! Ytterligare ändringar du kan göra för din butik:

Lycka till med din butikslansering och låt oss veta om du har några frågor!