OVH Subdomeinen met uw Strikingly Site verbinden

Vereiste:

Een subdomein is een extra onderdeel van uw hoofddomeinnaam (rootdomein). U kunt subdomeinen gebruiken voor verschillende delen van uw website. Als u bijvoorbeeld een website heeft die alleen om te winkelen is, die deel uitmaakt van uw website uwdomein.com (hoofddomein), kunt u het subdomein winkel.uwdomein.com gebruiken.

Het meest populaire subdomein is www. Hier leest u hoe u het www-domein en het hoofddomein met uw hoofdsite verbindt: Een OHV domein met uw Strikingly site verbinden

Voor andere subdomeinen leidt deze gids u door. U kunt deze tutorial naar uw registrar sturen als u hulp nodig heeft of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar uw Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Zet uw aangepaste domein in het vak "Aangepast domein/Subdomein", zoals "info.yourdomain.com, shop.yourdomain.com, blog.yourdomain.com, enz. (zonder https:// of http:// of /).

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de fout "Pagina niet gevonden" bij toegang tot uw site te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de configuratie bij uw registrant.

Stap 2: Vind de DNS-zone van OVH

1. Log in uw OVH account.

2. Klik de "Web Cloud" in het navigatiemenu.

3. Zoek uw domein op via de linker zijbalk onder de rubriek "Domeinen".

4. Klik de "DNS zone".

Stap 3: Voeg een CNAME record toe aan OVH

1. Klik de "Add an entry"

2. Selecteer "CNAME Record" in de Pointer records en klik op "Next".

3. In het veld "Subdomein" vult u het gewenste subdomein in (bijv. winkel, blog, info, enz.)

4. In het veld "TTL" kiest u "Personalized" uit het vervolgkeuzemenu en typt u 3600 in.

5. In het veld "Target" vult u subdomain.yourdomain + .s.strikinglydns.com in.

subdomain.yourdomain in de waarde "subdomain.yourdomain + .s.strikinglydns.com." zou uw subdomein en domeinnaam moeten zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is xxx.com en uw subdomein is shop, de waarde moet zijn: shop.xxx.com.s.strikinglydns.com.
  • Uw subdomein is blog.abc.net, de waarde zou moeten zijn: blog.abc.net.s.strikinglydns.com.
  • Uw subdomein is info.yourdomain.com, de waarde moet zijn: info.yourdomain.com.s.strikinglydns.com.

Vergeet niet de volledige stop/punt op het einde te zetten.

6. Klik op "Next".

7. Klik op "Confirm" (vergeet niet om de volledige stop/punt op het einde te zetten).

Stap 4: Wacht tot de records van kracht zijn

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, HTTPS/SSL zal automatisch geactiveerd zijn binnen 24 uur. Zorg dat je uw browsercache leeg is voordat u controleert of het domein werkt.