Subdomeinen van Register.com verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Een subdomein is een extra onderdeel van uw hoofddomeinnaam (rootdomein). U kunt subdomeinen gebruiken voor verschillende delen van uw website. Als u bijvoorbeeld een website heeft die alleen om te winkelen is, die deel uitmaakt van uw website uwdomein.com (hoofddomein), kunt u het subdomein winkel.uwdomein.com gebruiken.

Het meest populaire subdomein is www. Hier leest u hoe u het www-domein en het hoofddomein met uw hoofdsite verbindt: Een domein bij Register verbinden met uw Strikingly site

Voor andere subdomeinen leidt deze gids u door. U kunt deze tutorial naar uw registrar sturen als u hulp nodig heeft of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar uw Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Zet uw aangepaste domein in het vak "Aangepast domein/subdomein", zoals "www.uwdomein.com".

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de fout "Pagina niet gevonden" te voorkomen wanneer u uw site bezoekt.
    • Verwijder het protocol https:// of http:// om foutmeldingen te voorkomen.
    • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek de DNS-instellingen van register.com

1. Log in uw Register.com's account.

2. Scrol omlaag naar "My Domain Names" en selecteer het domein dat je wil instellen. Klik "GO".

3. Zoek "Advanced DNS Settings" en klik "Edit".

Opmerking: Verander de naamservers niet, Register.com's standaard nameserver zou er als volgt uit moeten zien:  dns###.register.com (### is een nummer).

Stap 3: Voeg een CNAME record toe aan Register.com

1. Zoek de "Host Alias (CNAME Records)" sectie. Klik "EDIT CNAME RECORDS".

2. In het "Alias" veld, noteer het subdomein dat u wilt (e.g. shop, blog, info, enz.)

3. In het "Other Host" veld, noteer subdomain.yourdomain + .s.strikinglydns.com

www domein als waarde in het veld "www domein + .s.strikinglydns.com" moet jouw domeinnaam zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van wat de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is xxx.com en uw subdomein is shop, de waarde zou volgende moeten zijn: shop.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Uw subdomein is blog.abc.net, de waarde zou volgende moeten zijn: blog.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Uw subdomein is info.yourdomain.com, de waarde zou volgende moeten zijn: info.yourdomain.com.s.strikinglydns.com

4. Klik "VOLGENDE".

5. Klik "WIJZIGINGEN OPSLAAN".

Stap 4: Wacht tot de records van kracht zijn

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, HTTPS/SSL zal automatisch geactiveerd zijn binnen 24 uur. Zorg dat je uw browsercache leeg is voordat u controleert of het domein werkt.