Een OVH-domein verbinden met uw Strikingly site

Vereiste:

Deze gids leidt u door het proces om uw domein van OVH-domeinen aan uw Strikingly site te koppelen. Als u een subdomein verbindt, kunt u OVH-subdomeinen verbinden met uw Strikingly site, kan u dat hier doen. U kunt deze tutorial naar uw registrant sturen als u hulp nodig heeft of als u wilt dat wij uw domein voor u verbinden, stuur ons de info hier!

Stap 1: Maak verbinding met uw aangepaste domein op Strikingly

1. Ga naar uw Strikingly site editor, klik "INSTELLINGEN > Domeinen".

2. Zet uw aangepaste domein in het vak "Aangepast domein/subdomein", zoals "www.uwdomein.com".

3. Klik "UPDATE".

Opmerking:

• Typ uw domein in kleine letters om de fout "Pagina niet gevonden" te voorkomen wanneer u uw site bezoekt.
  • Verwijder het protocol https:// of http:// om foutmeldingen te voorkomen.
  • Kies uw registrant nadat u op "UPDATE" hebt geklikt en ga verder met de installatie van uw registrant.

Stap 2: Zoek de DNS Zone van OVH's

1. Log in op uw OVH account.

2. Klik "Web Cloud" van de navigatie.

3. Zoek uw domein in de linker zijbalk onder de "Domains" sectie.

4. Klik "DNS zone".

Stap 3: Voeg een CNAME record toe aan OVH

1. Klik "Add an entry"

2. Selecteer "CNAME" van Pointer records en klik "Next".

3. In het "Sub-domain" veld, noteer www

4. In het "TTL" veld,  selecteer "Personalized" uit de vervolgkeuzelijst en typ 3600

5. In het "Target" veld, noteer www domain + .s.strikinglydns.com.

www domain als waarde in het veld "www domain + .s.strikinglydns.com" zou uw domeinnaam moeten zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe de waarde zou moeten zijn:

• Uw domein is www.xxx.com, dan moet de waarde als volgt zijn: www.xxx.com.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.abc.net, dan moet de waarde als volgt zijn: www.abc.net.s.strikinglydns.com
  • Uw domein is www.yourdomain.com, dan moet de waarde als volgt zijn: www.yourdomain.com.s.strikinglydns.com.

Vergeet niet het punt op het einde te zetten.

6. Klik "Next".

7. Klik "Confirm" (Vergeet niet het punt op het einde te zetten).

Tip: Als u geen www CNAME-record kunt toevoegen, zoek dan naar bestaande CNAME- en A-records voor www en verwijder ze (alleen voor www).

Stap 4: Voeg een A record toe aan OVH

1. Klik "Add an entry"

2. Selecteer "A" van Pointer records en klik "Next".

3. In het "Sub-domain" veld, laat het leeg.

4. In het "TTL" veld,  selecteer "Personalized" uit de vervolgkeuzelijst en typ 3600

5. In het "Target" veld, noteer 54.183.102.22

6. Klik "Next".

7. Klik "Confirm".

Tip: Als u geen A-record kunt toevoegen, zoekt u naar bestaande lege A-records en verwijdert u deze.

Stap 5: Verwijder TXT records op OVH

1.  Ga terug naar de DNS zone.

2. Zoek de standaard TXT-records en verwijder ze - deze TXT-records verhinderen dat nieuwe instellingen van kracht worden. Zo zien ze eruit:

Stap 6: Wacht tot de records van kracht zijn

Nu u de domeinrecords heeft ingesteld. Het kan een paar tot 48 uur duren voordat de wijzigingen in de domeinrecords wereldwijd van kracht zijn. Zodra het klaar is, HTTPS/SSL zal automatisch geactiveerd zijn binnen 24 uur. Zorg dat je uw browsercache leeg is voordat u controleert of het domein werkt.