Voeg contactformulier of aanmeldingsformulier toe

Alle Strikingly sjablonen hebben eenvoudige contact- en aanmeldingsformulieren.

Bekijk de video of volg de onderstaande instructies om een contactformulier aan je Strikingly pagina toe te voegen.

1. Voeg een nieuwe sectie toe aan uw site door op de knop "Add new section" in de linker werkbalk van uw editor te klikken.
2. Selecteer de "Contact Form" sectie.
U heeft 4 velden op ons standaard contactformulier die u aan of uit kunt zetten! We hebben: e-mail, naam, telefoon en berichtvelden (kunnen ook worden hernoemd).

3. Voeg een kaart van uw locatie toe.

Hier is een formulier van het Light Deck sjabloon:

Als u meer aanpasbare velden of meer geavanceerde formulierfunctionaliteit nodig heeft, bekijk dan onze Wufoo Form integration!

Volg deze instructies om een aanmeldingsformulier toe te voegen aan uw Strikingly pagina:

1. Voeg een nieuwe sectie toe aan uw site door op de knop "Add new section" in de linker werkbalk te klikken.
2. Selecteer de "Sign up Form" sectie.
Je hebt 2 velden op ons standaard aanmeldingsformulier die je aan of uit kunt zetten! We hebben: naam en e-mailvelden. (kan ook worden hernoemd!)

Elke (niet-spam) vermelding op het contactformulier wordt naar u gemaild. Als u geen berichten van ons ontvangt, moet u het adres van de ontvanger op uw contactformulier controleren en ook naar account gaan om te zien of u zich op een bepaald moment bij ons hebt afgemeld. Bewerk je e-mail instellingen hier!

Wanneer u een e-mail ontvangt, moet het "antwoordadres" het e-mailadres zijn van de persoon die uw formulier heeft ingevuld, en de onderwerpregel moet "een nieuwe opmerking op uwsite.com" zijn."

Als u wilt dat de opmerkingen van het contactformulier naar een specifiek e-mailaccount worden gestuurd, kunt u dit binnen de editor wijzigen.

1. Klik in uw site-editor op "EDIT" op het contactformulier.

2. Typ het e-mailadres waar u de opmerkingen wilt ontvangen in het "Recipient Email" veld.

De berichten die via het contactformulier worden verzonden, moeten naar het e-mailadres van uw ontvanger worden gestuurd.

Opmerkingen:

• Het contact-/aanmeldingsformulier "E-mail ontvanger" staat slechts één e-mailadres toe.
  • Als u een gratis abonnement heeft, ontvangen sitebezoekers die hun informatie via uw contactformulier hebben ingediend een bevestigingsbericht zoals dit:

"Hallo, xxx!

We hebben zojuist een formulier van u ontvangen op site-123456-7890-000.strikingly.com. Bedankt voor je bericht!"

Er wordt geen e-mailbevestiging gestuurd naar de bezoekers van uw site die uw formulier hebben ingevuld als u een van onze betaalde abonnementen gebruikt (Limited, Pro, VIP)

Heeft u problemen met het ontvangen van meldingen? Bekijk onze oplossingen hier.

Als je vragen hebt, stel ze via support@strikingly.com of chat met ons.