Skicka e-post till din publik

Obs: E-postfunktionen ingår i VIP-planen och målgruppsplanerna. VIP-användare kan skicka meddelanden till upp till 2.000 kontakter varje månad. Eller du kan lägga till en Målgruppsplan i din befintliga plan. Om du inte har en VIP-plan eller målgruppsplan kan du bara skicka upp till 100 e-postmeddelanden per månad som en test av nyhetsbrevssystemet! Uppgradera till VIP här. Eller uppgradera till Målgruppsplan här.

Om du vill lära dig mer om målgruppsplanen och hur den fungerar när du skickar e-post till din publik, klick här.

Skicka ett e-postmeddelande till din valda kontakt

Med den nya målgruppsfliken kan du skicka ett e-postmeddelande direkt till dina kontakter som samlats in via dina webbplatsformulär (kontaktformulär, formulär för bloggprenumeration, enkel butiksförsäljning) samt kontakter som importerats manuellt. Du hittar den här funktionen i Informationspanelen> Publik.

För att skicka e-postmeddelandet, följ dessa steg:

1. Klicka på kontakten som du vill skicka ett e-postmeddelande till.

2. Pop-up-fönstret visar alla interaktioner med din valda kontakt. Skriv in ditt meddelande i textrutan nedan.

3. Klicka på den gröna "Skicka via e-post"-knappen när du är klar.

Det är allt! Om du har frågor angående att skicka e-post till dina kontakter är du välkommen att chatta med oss eller skicka oss en e-post