Strikingly e-post: Ändra lösenord

När du skapar ett e-postkonto, får du ett e-post med ditt lösenord (systemgenererat). Du kan också ändra ditt eget lösenord via webbmail. Om du glömmer eller vill återställa ditt lösenord, besök Återställ lösenord för e-postkonto.

Så här ändrar du ditt lösenord för e-postkontot via webbmail:

1. Logga in på MyStrikingly e-post.

2. Klicka "Inställningar" från vänstra menyn.

3. Klicka Lösenord > Byt lösenord.

4. Skriv in ditt nuvarande lösenord och sedan ditt nya lösenord. Du måste skriva in ditt nya lösenord igen för att bekräfta.

Tips:

• När du ställer in lösenord använder du en kombination av siffror, stora och små bokstäver och specialtecken.
  • Mellanslag är inte tillåtna för lösenord.
  • Undvik att använda din födelsedag, make eller barns namn och till och med ditt husdjurs namn!

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss