Strikingly e-post: Hantera e-postkonton

När du har skapat e-postkontonkan du göra ändringar. I den här artikeln lär du dig hur du redigerar och tar bort e-postkonton.

Redigera e-postkonto

1. Gå till din Strikingly informationspanel > E-post.

2. Klicka på kugghjulsikonen på samma rad som e-postkontot du vill redigera.

3. Välj "REDIGERA" från popup-alternativet.

4. Redigera kontonamnet och/eller fullt namn.

5. Klicka "UPPDATERA E-POSTKONTO".

Ta bort e-postkonto

Att ta bort e-postkonton är oåterkalleligt och vi kan inte hämta raderade e-postkonton eller återbetala dem. Var extra försiktig innan du tar bort e-postkonton.

1. Gå till din Strikingly informationspanel > E-post.

2. Klicka på kugghjulsikonen på samma rad som e-postkontot du vill ta bort.

3. Välj "TA BORT" från popup-alternativet.

4. Upprepa borttagningsåtgärden från popup-rutan.

Återställa lösenord för e-postkonto

1. Gå till din Strikingly informationspanel > E-post.

2. Klicka på kugghjulsikonen på samma rad som e-postkontot du vill redigera.

3. Välj "ÅTERSTÄLL LÖSENORD" från popup-alternativet.

4. Popup-fönstret visar den ursprungliga e-postadressen som du använde när du först skapade kontot. Om du vill skicka e-postmeddelandet för återställning av lösenordet till en annan adress kan du redigera e-postadressen i formuläret.

5. Gå till e-posten som du angav när du bad om ett nytt lösenord..

Om du vill använda ditt eget lösenord, besök Strikingly e-post: Byta lösenord.

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss