Lämna Strikingly/exportera webbplats

Kan jag exportera min webbplats och ha en värd någon annanstans? Vad händer om jag lämnar Strikingly?

Tyvärr tillåter vi inte export av webbplatser än. Vi hoppas på att ha den funktionen i framtiden!

Om du flyttar bort från Strikingly...

Vi kommer att sakna dig! Du kan nedgradera din plan till "gratis" och behålla din webbplats som en kostnadsfri webbplatsurl.mystrikingly.com-webbplats, eller ta den bort helt. Du måste bygga om din webbplats någon annanstans om du har bytt plattform!

Om du köpte en domän via Strikingly, kan du behålla rättigheterna för den domänen. Du kan fortfarande komma åt domäninformationspanelen för att hantera din domän.

Om du vill överföra domänen bort från oss (vanligtvis inte nödvändigt), berätta för oss på support@strikingly.com (läs mer på Överföra bort domäner från Strikingly). E-postadresser som du har ställt in för den anpassade domänen kommer inte längre att vara giltiga, så du måste konfigurera e-posthotell hos din nya registrator eller hos Google Apps Enterprise.

Om du inte längre vill ha domänen, se till att den inte är kopplad till någon webbplats och att den inte kommer att förnyas i slutet av utgångsdatumet. Tyvärr kan vi inte återbetala den avgift du har betalat för året, så använd gärna domänen medan du kan! Besök Hantera dina Strikingly-domäner.

Kan jag ta bort hela mitt konto?

Vi kan ta bort konton för gratisanvändare. Kontakta oss på support@strikingly.com eller chatta med oss. Om du har en plan måste du först nedgradera! Läs mer och besök Avsluta konto/annullera plan/ta bort premiumfunktioner.

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss