Avsluta konto/annullera plan/ta bort premiumfunktioner

Frågor om avslutning av konto/plan

 

Hur avslutar jag hela mitt konto?

Vi kan avsluta konto for gratisanvändare som inte har några webbplatser. Annullera din plan, ta bort alla dina webbplatser och läs detta: Avsluta ditt Strikingly-konto. Kontakta oss på support@strikingly.com eller chatta med oss

 

Hur ändrar jag planer?

För att ändra din plan, kolla in den här artikeln! Funktioner som inte ingår i din nya plan (om du flyttar från Pro till Limited) tas automatiskt bort. 

Om du har problem, mejla oss eller klicka på hjälpwidgeten och skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig att ändra/avsluta din plan.

 

Kan jag annullera min provperiod/prenumeration? 

Ja, det kan du. Genom att göra detta kommer premiumfunktionerna eller befintliga planfunktioner du har att tas bort från dina webbplatser. Du kan annullera eller ändra planer på sidan Mitt konto - Steg för hur du annullerar planen

 

Hur annullerar jag efter min provperiod?

Du kan annullera eller ändra planer på sidan Mitt konto - Steg för hur du annullerar planen

Om du har köpt eller gjort anspråk på en domän kommer du att kunna behålla rättigheterna till din domän och registreringsavgiften återbetalas inte. Du kan fortsätta hantera dina domäner från din domän-sida

Tyvärr tillåter vi inte återbetalningar. Skicka ett meddelande om du har problem eller vill ha mer information! 

 

Vad är stegen för att annullera min plan?

1. För att återgå till gratisplanen, klicka på "Annullera plan" på din Min kontosida

18.png

 

2. Det dirigerar dig sedan till ett annat fönster och en popup-chatt visas. Klicka på "Inget chattande tack, jag vill verkligen avbryta .." som visas längst ner på sidan.

19.png

 

3. Bekräfta annulleringen genom att klicka på knappen "Bekräfta annullering av planen":

20.png

4. Följ anvisningarna om annullering på de efterföljande sidorna.

Observera att när du avslutar kommer alla premiumfunktioner på din webbplats att tas bort.

 

 

Vad är premiumfunktioner?

När du nedgraderar kommer följande premiumfunktioner att tas bort från dina webbplatser:

  • Extra webbplatser. Du kan publicera obegränsade webbplatser oavsett vilken plan du har. Limited plan ger dig två begränsade webbplatser (webbplatser med domäner) och Pro-planen gör att du kan ha 3 Pro-webbplatser (webbplatser med Pro-funktioner). Om du har en ett-klick webbplats räknas den inte med i detta.
  • Anpassad domän. Domäner och underdomäner som är kopplade till dina webbplatser kommer att kopplas bort och de kommer att återställas till den tidigare/standard Strikingly-URL, dvs. namn.strikingly.com. 

Oroa dig inte för att ta bort appar eller Pro-sektionerna (till exempel Slider)! De kommer automatiskt döljas när du nedgraderar. Vissa appar, som Mailchimp, är endast pro-appar och HTML-sektioner är alltid endast pro. Andra appar är tillgängliga för alla användare.

  • (Pro) Strikingly varumärke. Strikinglys varumärke kommer nu att synas igen i sidfoten på varje webbplats.
  • (Pro) Anpassad kod. Alla anpassade CSS-koder och Javascript i kodinställningar för sidhuvud och sidfot tas bort på alla webbplatser.
  • (Pro) Sekretess. Lösenord på webbplatser tas bort automatiskt.
  • (Pro) Mobile Actions
  • (Pro) Socialt flöde (Facebook-sida). Socialt flöde för den Facebook-sida du hanterar kommer automatiskt att tas bort från sektionen Socialt flöde.
  • (Pro) Flera sidor. Webbplatser med flera sidor kommer att konverteras till enkel sida och hemsidan behålls. Andra sidor tas bort.
  • (Pro) Slider-sektion.
  • (Pro) ECWID, HTML, MailChimp (från App Store & HTML-sektion). Dessa integrerade funktioner kommer att döljas från livesidan.
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan