Ändra webbplatsens titel

Vad är webbplatsens titel?

Titeln på din webbplats är det som visas i fliken högst upp i din webbläsare. Som standard visar det första namnet du angav när du först registrerade dig, t. ex. "Joyce's Site."

Hur ändrar jag titeln på min webbplats?

För att ändra detta, öppna din webbplatsredigerare och klicka på "Inställningar"> Grundläggande information> ändra din titel> klicka på "SPARA ÄNDRINGAR".

Glöm inte att klicka på Publicera för att göra dina ändringar synliga på livesidan!

Har du några frågor? Skriv gärna till support@strikingly.com eller chatta med oss.