Överför webbplatsen till en annan e-postadress eller ett annat konto

Kan jag överföra min webbplats till en annan e-postadress?

Ja, vi kan hjälpa dig! Observera att varje webbplats endast kan knytas till en e-postadress i taget. Mejla oss på support@strikingly.com eller chatta med oss för att anmoda webbplatsöverföringen och ange följande:

1. Ditt e-postkonto
  2. Webbadressen till webbplatsen du vill överföra
  3. E-postkonto för det konto du vill överföra webbplatsen till

Vänligen skicka anmodan från e-postadressen som är kopplad till kontot där webbplatsen skal överföras ifrån!

Obs! Observera att om du är Pro-användare och din webbplats använder Pro-funktioner kan du inte överföra din webbplats till ett Free eller Limited konto! Du kan ta bort dina Pro-funktioner först och sedan be oss att överföra domäner, sidhuvud/sidfot, Strikingly-märken och html-sektioner etc.

Kan jag ha flera redigerare för en webbplats?

Ja! Vi har släppt funktionen flera användarroller på ett konto, som låter dig lägga till administratörer, redaktörer och bloggare. Denna funktion är tillgänglig för alla Pro-användare. Klicka här för att lära dig mer