Bjuda in teamkamrater/samarbetspartners/medarbetare för webbplatsen

Med Strikinglys teamhanterare kan du bjuda in dina vänner & kollegor att redigera och hantera din Strikingly-webbplats. Du kan bjuda in upp till 10 teamkamrater till var och en av dina webbplatser.

1. Gå till din webbplatsredigerare, klicka "INSTÄLLNINGAR".

2. Välj "TEAM" på den vänstra panelen.

3. Klicka "LÄGG TILL TEAMKAMRAT".

4. Ladda upp en profilbild (valfritt).

5. Ange din teamkamrats namn.

6. Ange din teamkamrats e-post.

7. Välj en roll för din teamkamrat som passar dina behov. Olika roller har olika åtkomstnivåer till din webbplats:

Roll Beskrivning
Admin En admin har samma åtkomstnivå som webbplatsägaren, med två undantag. Webbplatsadministratören kan inte ta bort webbplatsen och kan inte lägga till/ta bort teamkamrater. Admin kan skapa och publicera alla ändringar, ta bort allt innehåll på sidan, skriva blogginlägg, hantera butiken, ändra webbplatsinställningar och visa formulärsvar och analyser. Se till att du bara bjuder in personer du litar på!
Redigerare Webbplatsredigerare kan göra alla ändringar till din webbplats utom butikshantering (funktionerna under Enkel Butik inklusive beställningar, produkt, frakt...). Endast webbplatsägaren och webbplatsadministratören kan publicera ändringar. Webbplatsredigerare har inte heller tillgång till webbplatsanalys, inställningspanelen eller att visa formulärsvar.
Butikschef Butikschefer kan redigera produkter och ändra dina butiksinställningar. De kan också se och hantera beställningar, inklusive att slutföra, annullera, och återbetala beställningar. De kan inte redigera annat webbplatsinnehåll eller blogginlägg. (Du kan också som ett val tillåta dem att publicera nya produkter.)
Blogger Som bloggare kommer din lagkamrat att kunna skriva och hantera blogginlägg. Bloggare har dock inte möjlighet att publicera sina inlägg - bara spara dem.
Agent

Kan komma åt webbplatsens målgruppssida, och se och svara på livechattar! Användbart om du hanterar ärenden eller leads via vår Live Chatt-funktion. Agenter kan också se publikrelaterad information som formulärsvar, webbplatsmedlemmar och kan skicka enskilda meddelanden till din publik via e-post.

Publiceringsrättigheter För varje teamkamrat kan du också ange om varje roll kan publicera ändringar eller inte.

8. Klicka "SKICKA INBJUDAN".

9. Dina teamkamrater måste acceptera inbjudan från deras e-post för att få tillgång till din webbplats.

Kontrollera mappen "skräppost" eller "uppdateringar" om de inte hittar e-postmeddelandet med inbjudan. Om de ännu inte har ett Strikingly-konto, uppmanas de att skapa ett och ange ett lösenord. Om de redan har ett Strikingly-konto behöver de bara logga in.

När din lagkamrat accepterar din inbjudan och loggar in på Strikingly.com kommer din webbplats att visas i deras informationspanel, där de kan redigera eller hantera den. Det här är ett exempel på vad administratörsrollen kommer se:

Det här är vad bloggaren kommer se:

Notera: Två personer kan inte redigera en webbplats samtidigt. Om du försöker, blir du varnad om att någon annan redigerar webbplatsen.

Har du frågor? Skicka oss gärna ett meddelande på support@strikingly.com eller chatta med oss.