Sende e-post til ditt publikum

MERK: E-postfunksjonen er inkludert i VIP-planen og Publikumsplaner. VIP-brukere kan sende meldinger til opptil 2.000 kontakter hver måned. Eller du kan legge til en Publikumsplan i din eksisterende plan. Hvis du ikke bruker VIP-plan eller Publikumsplan, kan du bare sende opptil 100 e-poster per måned som en prøveversjon av nyhetsbrevsystemet! Oppgrader til VIP her eller oppgrader til Publikumsplan her.

For å lære mer om Publikumsplanen, og hvordan den fungerer når du sender e-post til publikum, klikk her.

Send en e-post til dine valgte kontakter

Den nye publikumsfanen tillater deg å sende e-post direkte til dine kontakter som du har samlet inn fra dine nettstedsskjema (kontakt/registreringsskjema, skjema for bloggabonnenter, salg fra Enkel Butikk, samt kontakter importert manuelt). Du finner denne fuksjonen i Dashbord > Publikum.

Følg disse stegene for å sende e-posten:

1. Klikk på kontakten som du vil sende e-post til.

2. Popup-vinduet vil vise alle interaksjoner med den valgte kontakten. Skriv inn meldingen din i tekstboksen nedenfor.

3. Klikk på den grønne "Send via e-post"-knappen når du er klar.

Det er alt! Hvis du har spørsmål angående sending av e-post til kontaktene dine, kan du gjerne chatte med oss eller sende oss en e-post