Avbryte konto/avbryte plan/fjerne premiumfunksjoner

Spørsmål om å avbryte konto/plan:

 

 

Hvordan sletter jeg hele kontoen min?

Vi kan slette gratis kontoer for gratis brukere som ikke har noen nettsteder. Avbryt planen din, slett alle dine nettsteder og les dette: Avslutte din Strikingly-konto. Kontakt oss på support@strikingly.com eller chat med oss

 

Hvordan endrer jeg planer?

For å endre planen din, sjekk ut denne artikkelen! Funksjoner som ikke er i den nye planen din (hvis du flytter fra Pro til Limited), vil automatisk bli fjernet.

Hvis du har problem, send oss en e-post eller klikk hjelpewidgeten, send oss en melding og vi hjelper deg å endre/avbryte planen din.

 

Kan jeg avbryte prøve-planen/abonnementet mitt?

Ja, det kan du. Ved å gjøre dette, blir premiumfunksjonene eller eksisterende planfunksjoner, fjernet fra nettstedene dine. Du kan avbryte eller endre planer fra Min konto-siden - Trinn for hvordan du avbryter planen

 

Hvordan avbryter jeg etter prøveperioden? 

Du kan avbryte eller endre planer fra Min konto-siden - Trinn for hvordan du avbryter planen

Hvis du kjøpte eller krevde et domene, vil du beholde rettighetene til domenet ditt, og registreringsavgiften vil ikke bli refundert. Du kan fortsette å administrere domenene dine fra din Domener-side

Dessverre tillater vi ikke tilbakebetalinger. Hvis du har problemer eller vil ha mer informasjon send oss en melding

 

Hva er trinnene for å avbryte planen min? 

1. For å gå tilbake til gratisplanen, klikk "Avbryt plan" på din Min konto-side

mceclip1.png

 

2. Deretter dirigeres du til et annet vindu, og en popup-chat vises. Klikk på "Ingen chatting, jeg vil virkelig avbryte.."-teksten som vises nederst på siden.

mceclip2.png

 

3. Bekreft avbrytingen ved å klikke på knappen "Bekreft avbryt plan":

mceclip3.png

4. Følg instruksjonene om avbryting på de etterfølgende sidene

Vær oppmerksom på at når du avbryter, blir alle premiumfunksjonene på nettstedet fjernet. 

 

Hva er premiumfunksjonene?

Når du nedgraderer, blir følgende premiumfunksjoner fjernet fra nettstedene dine:

  • Ekstra nettsteder. Du kan publisere ubegrenset antall nettsteder uavhengig av hvilken plan du er på. Limited-planer gir deg to Limited-nettsteder (nettsteder med domener), og Pro-planen lar deg ha tre Pro-nettsteder (nettsteder med Pro-funksjoner). Hvis du har et nettsted med ett klikk, regnes det ikke med i denne grensen. 
  • Tilpasset domene. Domener og underdomener som er koblet til nettstedene dine, kobles fra og de tilbakestilles til den tidligere/standard Strikingly-URL-en, f.eks. navn.mystrikingly.com. 

Ikke bekymre deg om å slette APPER eller Pro-seksjonene (for eksempel slider)! De blir automatisk skjult når du nedgraderer. Noen apper, som Mailchimp, er kun Pro-apper, og HTML-seksjoner er alltid bare Pro. Andre apper er tilgjengelige for alle brukere.

  • (Pro) Strikingly merkevare. Strikingly merkevaren vil nå bli synlig igjen i footeren på hvert netttsted.
  • (Pro) Tilpasset Code. Alle tilpassede CSS-koder og Javascript i header og footer kodeinnstillinger, vil fjernes fra alle nettsteder.
  • (Pro) Personvern. Passord på nettsteder fjernes automatisk.
  • (Pro) Mobile Actions
  • (Pro) Sosial Feed (Facebook-side). Den sosiale feeden for Facebook-siden du administrerer, vil fjernes automatisk fra Sosial feed-seksjonen.
  • (Pro) Flee sider. Nettsteder med flere sider konverteres til en enkelt side og beholder hjemmesiden. Andre sider vil bli fjernet.
  • (Pro) Slider seksjon.
  • (Pro) HTML, MailChimp (fra App Store & HTML-seksjonen). Disse integrerte funksjonene blir skjult fra live-nettstedet.
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse