Strikingly Email: E-mailaccounts Beheren

Na het aanmaken van e-mailaccounts, kunt uw de accounts bewerken en beheren. U gaat in dit artikel leren hoe u e-mailaccounts kunt bewerken en verwijderen.

E-mailaccount Bewerken

1. Ga naar uw Strikingly Dashboard > E-MAILS.

2. Klik op het tandwielpictogram dat in dezelfde rij als het e-mailaccount dat u wilt bewerken zit.

3. Kies "BEWERK" vanuit de pop-out instellingen.

4. Bewerk de accountnaam en/of hele naam.

5. Klik "E-MAILACCOUNT BIJWERKEN"

E-mailaccount Verwijderen

Het verwijderen van e-mailaccounts is onomkeerbaar en we kunnen verwijderde e-mailaccounts niet terughalen of terugbetalen. Wees daarom extra voorzichtig voordat u een e-mailaccount gaat verwijderen.

1. Ga naar uw Strikingly Dashboard > E-MAILS.

2. Klik op het tandwielpictogram dat in dezelfde rij als het e-mailaccount dat u wilt verwijderen zit.

3. Klik op "VERWIJDEREN" vanuit de pop-out menu.

4. Klik nog een keer op de actie "Verwijderen" van de pop-up box die gaat verschijnen.

E-mailaccount Wachtwoord Opnieuw Instellen

1. Ga naar uw Strikingly Dashboard > E-MAILS.

2. Klik op het tandwielpictogram dat in dezelfde rij als het e-mailaccount dat u wilt bewerken zit.

3. Selecteer "WACHTWOORD OPNIEUW INSTELLEN" vanuit het drop-down menu.

4. Het pop-up venster zal de originele e-mail tonen dat u toen uw account in het begint aangemaakt had gebruikt heeft. Als u het opnieuw ingestelde wachtwoord liever naar een ander e-mailadres wilt verzenden, kunt u het e-mailadres binnen het formulier bewerken.

5. Ga naar uw gekozen e-mailadres om het e-mail met uw opnieuw ingestelde wachtwoord te ontvangen.

Als u zelf een nieuw wachtwoord wil instellen en gebruiken, bezoek dan onze pagina Strikingly Email: Wachtwoord Wijzigen.

Als u verder hulp nodig heeft, neem gerust contact met ons op via support@strikingly.com of chat met ons