Uw Premium-abonnement wijzigen

Op deze pagina ziet u hoe u kunt:

Uw Plan Upgraden

1. Ga naar onze Prijspagina

2. Selecteer de factureringscyclus (Jaarlijks/2 Jaarlijks, enz.).

3. Selecteer het plan (Limited, Pro, enz.).

4. Klik "UPGRADEN NAAR xxx".

5. Bekijk het plan dat u kiest en het bedrag dat u gaat betalen.

6. Zodra u op Bevestigen klikt, wordt het bedrag onmiddellijk in rekening gebracht op uw geregistreerde creditkaart. Als u uw creditkaart wilt wijzigen of controleren, bekijk Hoe u uw factuurgegevens kunt bijwerken.

Uw Plan Downgraden

Als u een Pro plan (of hoger plan) heeft en naar het Limited plan (lager plan) overstapt, worden Pro-functies van uw site verwijderd. Bekijk de functies die u kwijtraakt voordat u een downgrade naar het plan uitvoert.

Momenteel kunt u het plan aan uw kant niet downgraden. U kunt contact met ons opnemen via support@strikingly.com of chat met ons met uw Strikingly account e-mail.

Dit is wat er gaat gebeuren als we uw plan downgraden, uw resterende maanden worden omgezet in tegoeden.

Wijzig de factureringscyclus van jaarlijks in maandelijks

Momenteel kunt u de factureringscyclus aan uw kant niet wijzigen van een jaarlijkse naar een maandelijkse basis. U kunt contact met ons opnemen via support@strikingly.com of chat met ons met uw Strikingly account e-mail.

Dit is wat er gaat gebeuren als we uw plan van jaarlijks naar maandelijks verplaatsen:

• Uw resterende maanden worden omgezet in credits.
  • Als u uw gratis domein al heeft geclaimd, wordt $24,95 in rekening gebracht.