Uw gratis MyStrikingly.com-URL wijzigen

De mystrikingly.com-URL is het adres van uw site. Nadat u uw site heeft gemaakt, krijgt u een gratis Strikingly URL in deze indeling:

site12345-6789-1234.mystrikingly.com

1. Ga naar uw site editor en klik Instellingen > Domeinen.

2. Update de URL in het "MyStrikingly.com URL" veld (alleen kleine letters alfanumeriek en '-' zijn toegestaan).

3. Klik "UPDATE".

Tip: U kunt uw eigen domein verbinden (bv. www.mydomain.com) aan uw Strikingly site na een upgrade. Als u nog geen domein hebt, kunt u met Strikingly jaarabonnement en hoger één gratis domein voor het eerste jaar claimen: Domeinen registreren bij Strikingly

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht via support@strikingly.com of chat met ons