Sivuston tiimin jäsenten / Yhteistyökumppaneiden / Avustajien kutsuminen

Strikingly tiiminhallinnan avulla voit kutsu ystäviä & kollegoita muokkaamaan Strikingly nettisivustoasi. Voit kutsua enintään 10 tiimin jäsentä jokaisella sivustollesi.

1. Mene editoriin, klikkaa "ASETUKSET".

2. Valitse "TIIMI" vasemmassa paneelissa.

3. Klikkaa "LISÄÄ TIIMIN JÄSEN".

4. Lataa profiilikuva (valinnainen).

5. Syötä jäsenen nimi.

6. Syötä jäsenen sähköposti.

7. Valitse rooli jäsenelle tarpeidesi mukaan. Eri rooleilla on eritasoiset pääsyt sivustollasi:

Rooli Kuvaus
Admin Adminilla on samat oikeudet kuin omistajalla, kahdella erolla. Admin ei voi poistaa sivustoa eikä lisätä/poistaa tiimin jäseniä. Admin voi tehdä ja julkaista muokkauksia, poistaa sisältöä sivuilla, kirjoittaa blogipostauksia, hallita kauppaa, muuttaa sivuston asetuksia, ja nähä lomakevastaukset ja analytiikka. Varmista, että kutsut vain ihmisiä joihin luotat!
Editori Sivuston editorit voivat tehdä mitä vain muutoksia sivustolle paitsi kaupan hallintaa (kaupan ominaisuudet kuten tilaus, tuote, toimitus...). Vain sivuston omistaja ja sivuston admin voivat julkaista muutoksia. Editorit eivät myöskään pääse katsomaan Analytiikkaa, asetuksia tai lomakevastauksia.
Myymäläpäällikkö Myymäläpäälliköt voivat muokata tuotteita ja vaihtaa kaupan asetuksia. He voivat myös katsoa ja hallita tilauksia; viimeistely, peruutus ja takaisin maksu. He eivät voi muokata muuta sivuston sisältöä tai blogipostauksia. (Voit myös antaa heille luvan julkaista uusia tuotteita.)
Blogaaja Blogaaja roolissa jäsen voi kirjoittaa ja hallita blogipostauksia. Kuitenkin blogaajat eivät voi julkaista postauksia - vain tallentaa.
Agentti

Pääsevät yleisö sivulle sivustolla ja voivat katsoa ja vastata livechatteihin! Kätevä, jos käsittelet tikettejä tai liidejä Livechatissa. Agentit voivat myös katsoa tietoja kuten lomakevastaukset, sivuston jäsenet, ja lähettää yksityisviestejä yleisöllesi sähköpostilla.

Julkaisuoikeudet Jokaiselle tiimin jäsenelle, voit päättää voivatko he julkaista vai ei.

8. Klikkaa "LÄHETÄ KUTSU".

9. Tiimin jäsentesi pitää hyväksyä kutsu sähköpostissa saadakseen oikeudet sivustollesi.

Tarkista heidän Roskakori, jos he eivät löydä kutsua sähköpostista. Jos heillä ei ole Strikingly-tiliä vielä, heidät ohjataan tekemään tunnus ja asettamaan salasasana. Jos heillä on jo Strikingly-tili, heidän pitää vain kirjautua.

Kun tiimin jäsen hyväksyy kutsusi ja kirjautuu Strikinglyyn, sivustosi näkyy heidän hallintapaneelissa, mistä he voivat muokata tai hallita sitä. Esimerkiksi, For example, näin admin roolilla näkee:

Näin blogaaja näkee:

Kysyttävää? Lähetä meille sähköpostia support@strikingly.com tai chattaa kanssamme.