Zrušení účtu / Zrušení plánu / Odstranění prémiových funkcí

Otázky týkající se zrušení účtu/plánu:

 

Jak mohu smazat celý svůj účet?

Můžeme smazat bezplatné účty pro bezplatné uživatele s nulovými weby. Prosím, zrušte svůj plán, smažte všechny své stránky a přečtěte si tento článek: Ukončení účtu Strikingly. Kontaktujte nás na adrese support@strikingly.com nebo s námi chatujte

 

Jak mohu změnit plány?

Chcete-li změnit svůj plán, podívejte se na tento článek! Funkce, které nejsou ve vašem novém plánu (pokud přecházíte z Pro na Limitovaný), budou automaticky odstraněny.

Pokud máte potíže, napište nám e-mail nebo klikněte na widget nápovědy, pošlete nám zprávu a my vám pomůžeme změnit/zrušit váš plán.

 

Mohu zrušit zkušební plán/předplatné?

Ano můžeš. Tím ze svého webu odstraníte všechny prémiové nebo stávající funkce plánu, které máte.

 

Mohu své stránky upravovat i po zrušení plánu?

Rozhodně! Stále budete mít přístup k editoru stránek a budete moci pokračovat v úpravách stránek. Budou odstraněny pouze prémiové funkce.

 

Jak mohu zrušit službu po zkušební době?

Plány můžete zrušit nebo změnit na stránce Můj účet - Postup zrušení plánu

Pokud jste si doménu zakoupili nebo jste o ni požádali, budete si moci ponechat práva k doméně a registrační poplatek vám nebude vrácen. Své domény můžete nadále spravovat na stránce Domény

Vrácení peněz bohužel neumožňujeme. Pokud máte potíže nebo chcete získat více informací, pošlete nám prosím zprávu

 

Jaký je postup pro zrušení mého plánu?

1. Vraťte se k bezplatnému plánu kliknutím na "Zrušit plán" na stránce Můj účet

 

Screenshot_071521_023202_PM.jpg

 

2. Zrušení potvrdíte kliknutím na tlačítko "Potvrdit zrušení plánu":

 

Screenshot_071521_023636_PM.jpg

 

3. Pokračujte podle instrukcí pro zrušení na následujících stránkách. 

 

Poznámka: Pokud nedojde ke zrušení před datem příští fakturace, systém si automaticky naúčtuje poplatek za obnovení plánu.

 

Jaké jsou prémiové funkce?

Při downgradu budou vaše stránky zbaveny následujících prémiových možností:

  • Další stránky. Můžete publikovat neomezený počet webů bez ohledu na to, v jakém plánu jste. Plány limitovaný vám poskytnou 2 weby Limitované (weby s doménami) a plán Pro vám umožní mít 3 weby Pro (weby s funkcemi Pro). Pokud máte web s jedním kliknutím, do tohoto limitu se nezapočítává. 
  • Vlastní doména. Domény a subdomény připojené k vašim stránkám budou odpojeny a bude jim vrácena původní/defaultní adresa URL Strikingly, tj. name.mystrikingly.com. 

Nebojte se odstranit APPS nebo Pro sekce (například posuvník)! Ty se automaticky skryjí, když downgradujete. Některé aplikace, například Mailchimp, jsou pouze aplikace Pro a sekce HTML jsou vždy pouze Pro. Ostatní aplikace jsou dostupné pro všechny uživatele.

  • (Pro) Strikingly branding. Značka Strikingly bude nyní opět viditelná v zápatí každého webu.
  • (Pro) Vlastní kód. Veškerý vlastní kód CSS a Javascript v nastavení kódu záhlaví a zápatí bude na všech stránkách odstraněn.
  • (Pro) Ochrana soukromí. Hesla na webech budou automaticky odstraněna.
  • (Pro) Mobilní akce. 
  • (Pro) Sociální kanál (stránka na Facebooku). Sociální kanál pro stránku na Facebooku, kterou spravujete, bude automaticky odstraněn ze sekce Sociální kanál.
  • (Pro) Více stránek. Vícestránkové weby budou převedeny na jednu stránku se zachováním domovské stránky. Ostatní stránky budou odstraněny.
  • (Pro) Sekce Posuvník.
  • (Pro) HTML, MailChimp (ze sekce App Store & HTML). Tyto integrované funkce budou na živém webu skryté.

Kompletní seznam funkcí zahrnutých ve vašem prémiovém plánu najdete na naší stránce s cenami nebo s námi chatujte a my vám rádi poskytneme přehled funkcí používaných na vašem webu.

Byl pro vás tento článek užitečný?
Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 15 z 29
Máte další otázky? Odeslat požadavek