Produktfilter

Om du har en butikssektion med många produkter kan du lägga till en produktfiltermeny i din butik så att besökare lättare hittar rätt produkt!

Obs: Denna funktion är endast tillgänglig för Pro-användare och uppåt.

Aktivera produktfilter

För att aktivera produktfiltret, gå till Butik -> Kategorier så visas inställningarna för produktfiltret längst ner.

• Efter att du har aktiverat kan du välja olika egenskaper för att tillåta filtrering efter, inklusive pris och olika produktalternativ som har ställts in för varje produkt.
  • Till exempel, om varje produkt har "Röda" och "Gröna" varianter kan du markera "Produktalternativ" för att visa en "Röd" och "Grön" kryssruta i filtermenyn som kommer att visas i sektionen på din live-webbplats.
    • Vilka alternativ som finns i filtermenyn beror på vilka produktalternativ du har ställt in för varje produkt. Filtermenyn samlar alla alternativ som du har ställt in i varje produkts inställningar och låter besökaren visa produkter efter tillgängliga alternativ.
  • Du ser en förhandsvisning av filtermenyn i den grå rutan.

Hur produktfilter visas på din webbplats

När det är aktiverad vill du se att filtermenyn visas på live-webbplatsen:

Dölja produktfilter i en enda sektion

Om du har flera butikssektioner på din webbplats kan du också aktivera/inaktivera filtermenyn för varje enskild sektion genom att markera eller avmarkera "Visa filter" i sektionens avancerade layoutalternativ.

Deaktivera produktfilter

För att deaktivera produktfiltret på din webbplats, avmarkera bara alla filterparametrar i Butik -> Kategorier.