Popup-fönster

Visa en popup på din webbplats!

Popup är bra för en mängd olika användningsområden, från att samla in e-post till reklamkuponger till att meddela nyheter. Använd popup-fönster för att öka leadgeneration och engagemang på din webbplats.

Det är superenkelt att aktivera en popup för din webbplats - bara gå till Inställningar -> Kampanj -> Popup. Den här funktionen är endast tillgänglig för Pro-användare och uppåt.

Det finns tre typer av popup-fönster tillgängliga:

• E-postformulär
    • Visa ett enkelt e-postformulär så att dina besökare kan registrera sig för nyhetsbrev, uppdateringar eller annat.
  • Meddelande
    • Visa en enkel bild + text. Perfekt för att meddela kupongkoder eller spännande nyheter.
  • Åldersverifiering
    • Ange anpassad text och låt besökaren komma in eller avsluta. Om de väljer att lämna går besökaren till en enkel "innehållsbegränsad" sida.

Vad kan jag anpassa i dessa popup-fönster?

• I alla popup-fönster kan du välja mellan tre olika layouter: centrerad, bild till vänster och bild till höger.
  • Alla popup-fönster stöder anpassad text och en anpassad bild.
  • Med e-post popup-formuläret kan du skapa ett enkelt e-postformulär och byta namn på formulärelementen som du önskar.
    • Klicka på "Fler alternativ" för att också ställa in ett tackmeddelande vid formulärinlämning och e-postavisering så att du får besked om eventuella nya bidrag.
    • Du kommer att kunna se dessa popup-formulärsvar i målgruppslistan på din webbplats! Filtrera bara din publik efter "popup-formulär".
  • Med popup-meddelandet kan du ställa in anpassade knappar som leder till olika delar av din webbplats eller till en extern webbplats.

Hur utlöses dessa popup-fönster?

När du har konfigurerat popupen, sparar du bara inställningarna och publicerar din webbplats. Din live sida visar nu popup-fönstret när en besökare besöker webbplatsen!

Om en besökare uppdaterar webbplatsen visas inte popup-fönstret igen under resten av besökssessionen - detta förhindrar upprepande besökare att irriteras med samma popup-fönster.

Kan jag ställa in utlösaren till något annat, som att bara dyka upp på vissa sidor eller vissa användarhandlingar?

Detta är inte möjligt just nu, men om det här är en funktion du önskar, skicka in eller rösta på den i vårt idéforum!