Målgruppsplanen

Målgruppsplanen är en tilläggsplan i Strikingly som överladdar ditt publikengagemang! Med en målgruppsplan kan du:

• Lägga till Live Chat på din webbplats (läs mer)
  • Acceptera medlemskapsregistreringar på din webbplats, inklusive betalda prenumerationsmedlesmkap (läs mer)
  • Skicka fler Nyhetsbrev och e-postar till dina publikmedlemmar

Vad är en aktiv kontakt?

Prissättning för målgruppsplanen fungerar via en glidskala, beroende på hur många aktiva kontakter du vill ha i ditt konto. Aktiva kontakter är summan av:

• Livechatt på alla dina webbplatser under den aktuella kalendermånaden
  • antalet unika kontakter som du skickar e-post till (via nyhetsbrev och 1-till-1-meddelanden) under en viss kalendermånad
  • antalet medlemsregistreringar på alla dina webbplatser

Obs:

• Aktiva kontakter inkluderar inte inskick av kontakt- och e-postformulär och Enkel Butik-kunder. Du kan alltid ha ett obegränsat antal av dessa!
  • Aktiva kontakter räknar inte meddelanden du skickar. Du kan skicka så många meddelanden som du vill, men tänk på att spamma din publik för ofta kommer att resultera i dålig e-postleverans och kan skada webbplatsens rykte.
  • Utan en målgruppsplan kan Pro-användare ha upp till 100 aktiva kontakter och VIP-användare kan ha upp till 2000 aktiva kontakter.
  • Du kan se dina aktuella aktiva kontakter längst ner på Publik-fliken på din informationspanel.

Hur uppgraderar jag?

Obs: Målgruppsplanen är endast tillgänglig om du redan har en betald plan på Strikingly (Pro eller Limited). Prissättningen börjar vid $10/månad och ökar när du behöver fler aktiva kontakter.

För att uppgradera till en Målgruppsplan, klicka här!