Lägg till lösenordsskydd på sidor

Har du en webbplats med flera sidor och vill att en del av sidorna endast ska vara tillgängliga för medlemmar? Du kan göra det genom att lösenordsskydda de specifika sidorna (för Pro/VIP). Så här ställer du in det:

1. I din webbplatsredigerare, klicka på "HANTERA" ovanför rullgardinsmenyn i vänsterpanelen.

2. Klicka på kugghjulet eller kugghjulsikonen på den sida du vill ställa in ett lösenord för och välj "Ange ett lösenord".

3. Fyll i det lösenord du föredrar och tryck på "Spara". Glöm inte att publicera webbplatsen.

Notera:
    • Du kan lägga till ett kort meddelande till dina besökare när de kommer åt den lösenordsskyddade sidan.

• Om du ställer in ett lösenord för hela webbplatsen och för en viss sida, kommer man att vid direkt åtkomst till den lösenordsskyddade sidlänken att be besökarna om webbplatsens lösenord, inte lösenordet för sidan.

Kontakta oss via e-post på support@strikingly.com eller chatta med oss om du har frågor!