Gratis Strikingly-URL: Ändringar på den nya Strikingly-URL

Vi implementerar ändringar på vår standardunderdomän. För närvarande är formatet för standardunderdomän http://webbplats-xxx-xxx-xxx.strikingly.com. På det nya systemet kommer det nya formatet för underdomän att vara http://webbplats-xxx-xxx-xxx.mystrikingly.com.

Denna förändring träder i kraft söndagen den 28 juli 2019 kl 21 PST.

Behöver jag göra något från mitt håll?

Du behöver inte göra någonting. Vi skapar en automatisk omdirigering så att alla som försöker öppna din webbplats med din Strikingly underdomän (t.ex: http://minwebbplats.strikingly.com) kommer att automatiskt omdirigeras till den nya webbadressen (t.ex: http://minwebbplats.mystrikingly.com).

Kommer min webbplats att gå ner under övergången?

Nej. Din webbplats bör inte gå ner under övergången.

Kommer denna ändring att påverka min anpassade domän?

Nej. Om du har en anpassad domän (t.ex. www.dindomän.com) ansluten till din webbplats bör inte detta påverka dig.

Vad kommer att hända med min webbplatsstatistik?

Vi kommer att överföra din webbplatsstatistik.

Google har redan indexerat min webbplats. Kommer detta att påverka min webbplats SEO?

Det bör inte påverka din webbplats SEO. Vi har ett system på plats som överför din SEO-juice till din nya webbadress.

Jag har redan tryckt min webbadress på mitt visitkort. Vad kommer att hända?

Inga problem! Den som försöker komma åt din URL som är tryckt på, kommer omedelbart att omdirigeras till din nya URL. Till exempel om du har http://minwebbplats.strikingly.com tryckt på ditt visitkort, kommer alla som försöker komma åt det att automatiskt omdirigeras till http://minwebbplats.mystrikingly.com

Om jag skapar en ny webbplats efter att systemet har släppts, vilken standard-URL kommer den att få?

Alla nya webbplatser kommer efter lanseringen att ha det nya formatet: dinwebbplats.mystrikingly.com.

Om du har fler frågor, skicka oss gärna ett meddelande eller chatta med oss