Strikingly e-post: Ställa in vidarebefordran av e-post

Du kan vidarebefordra e-post till andra befintliga e-postadresser som du (eller ditt team) har. Om du inte har en anpassad e-postadress, besök Strikingly e-post: Skapa anpassade e-postadresser.

Ställa in vidarebefordran av e-post

1. Logga in på MyStrikingly e-post.

2. Klicka "Inställningar" från vänstra menyn.

3. Klicka "E-post vidarebefordran".

4. Lägg till den e-postadress som du vill att dina e-postmeddelanden ska vidarebefordras till.

Notera: Du kan lägga till flera e-postadresser i fältet "Vidarebefordra mottagare" genom att trycka på "Enter" efter att ha skrivit in en annan e-postadress på raden.

Visste du?

Du kan också ställa in din anpassade e-post för att skicka och ta emot från Gmail. Kolla in stegen här!

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.