Strikingly e-post: Använd E-post för Windows för att skicka och ta emot e-post (Windows 8/8.1)46u se

E-post för Windows 8/8.1 (E-post för Windows) är den standard-e-postklient du kan använda på dina Windows-datorer. Om du inte har en anpassad e-postadress, besök Strikingly e-post: Skapa anpassade e-postadresser.

Använder du Windows 10? Besök Strikingly e-post: Använd E-post för Windows för att skicka och ta emot e-post (Windows 10).

Innan du börjar

Förbered ditt e-postkonto och lösenord. Innan du skapar en e-postklient, se till att du kan logga in på din webbmail, klicka här för att logga in på din MyStrikingly e-post. För att ändra det systemgenererade lösenordet, besök Strikingly e-post: Ändra lösenord.

Om du vill få alla e-postmeddelanden som skickas till din MyStrikingly e-post till din andra inkorg, kan du ställa in vidarebefordran av e-post

Ställa in E-post för Windows

1. Öppna "E-post" från din Windows 8/8.1-dator (det kan finnas var som helst på din Windows 8/8.1-standardstartvy).

*Om du är på skrivbordsvyn kan du söka efter den med sökverktyget (håll musen längst upp till höger på skrivbordet och klicka på sökikonen).

2. Klicka på "Visa alla i inställningar" och välj "Annat konto".

3. Klicka på radioknappen 'IMAP' och klicka på knappen 'Anslut'.

4. Fyll i din e-postadress och ditt lösenord och klicka på knappen "Anslut".

5. Fyll i nödvändiga uppgifter.

• E-postadress - Den fullständiga e-postadressen för ditt e-postkonto
  • Användarnamn - Den fullständiga e-postadressen för ditt e-postkonto
  • Lösenord - Lösenordet för ditt e-postkonto
  • Inkommande e-postserver - mail.b.hostedemail.com
    • Port: 993
  • Utgående (SMTP) e-postserver - mail.b.hostedemail.com
    • Port: 465

6. När du är klar klickar du på knappen 'Anslut'. Windows konfigurerar nu din e-post automatiskt.

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.