Strikingly e-post: Skapa din e-postsignatur

E-postsignaturer infogas automatiskt längst ner i alla dina utgående e-postmeddelanden. Den här guiden förklarar hur du skapar eller redigerar en e-postsignatur. Om du inte har en anpassad e-postadress, besök Strikingly e-post: Skapa anpassade e-postadresser.

Skapa din e-postsignatur

1. Logga in på MyStrikingly e-post.

2. Klicka "Inställningar" från vänstra menyn.

3. Klicka "Identiteter".

4. Klicka "Skapa" eller välj ett e-postkonto.

4. Ange signaturuppgifterna i fältet "Signatur". Denna signatur kommer att visas i slutet av alla utgående e-postmeddelanden.

Om du vill lägga till bilder (upp till 64 KB), länkar eller formatering på din signatur, gå till alternativet "HTML".

5. Tryck "Spara" när du är klar!

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss