Välj din kontoplan

Strikingly erbjuder flera planer - Gratis, Limited, Pro och VIP. Prova vår 14-dagars gratis provperiod för Pro för att utforska allt.

Besök våran prissida för att lära dig mer information om varje plan. Om du uppgraderar till Limited, Pro eller VIP med en årlig plan eller över får du en gratis anpassad domän också :)

Om du har några frågor är det bara att skicka ett meddelande till oss via supportknappen, maila oss på support@strikingly.com, eller chatta med oss.