Lägg till avisering för cookies

Cookies är bitar av information som din webbplats samlar in för att förbättra dina besökares webbupplevelse genom att komma ihåg deras preferenser och aktivera andra cookie-baserade funktioner (t.ex. analys). Numera använder de flesta webbplatser cookies - för att komma ihåg bitar av besökarnas information mellan sidor och besök.

Behöver jag aktivera avisering för cookies för min webbplats?

EU:s cookielag kräver att alla webbplatser baserade i EU (inklusive webbplatser som får trafik från EU-länder) får webbplatsbesökares samtycke till att använda cookies.

Hur kan jag följa EU-direktivet?

Om du bor i EU ser du alternativet att visa en cookie-avisering i panelen [INSTÄLLNINGAR].

Aktivera din cookie-avisering i [INSTÄLLNINGAR]> [VISA AVANCERAD]> [INTEGRITET/SEKRETESS].

Så här kommer aviseringen att visas på din webbplats:

Dina besökare kan välja att "Acceptera alla" eller välja specifika cookie-inställningar i inställningarna. Det finns tre typer av cookies på webbplatsen: Nödvändiga cookies, statistik-cookies och preferenser för cookies.

Notera: Om en besökare avvisar statistik-cookies kan sidvisningsstatistiken som du ser på statistik-sidan vara lägre an de faktiska siffrorna.

Notera: Om du lade till sektionen "App Store & HTML" på webbplatsen är dessa tredjepartscookies utom vår kontroll. Du kan behöva ta bort tredjepartsappen för att följa EU:s cookielag.

Notera: Språket för cookiepolicyn ställs in av din inställning för webbplatsens språk. Du hittar den här inställningen i [INSTÄLLNINGAR] > [GRUNDINFORMATION] > [WEBBPLATSENS SPRÅK].

Vart kan jag läsa mer om cookies?

Kolla in Cookipedia - de är ledande experter på allt som är relaterat till kakor.

Vi hoppas att du finner den här funktionen användbar! Vänligen meddela oss om du har några frågor genom att mejla oss på support@strikingly.com eller chatta med oss. Vi skulle gärna höra din feedback!