Lägg till avisering för cookies

Cookies är bitar av information som din webbplats samlar in för att förbättra dina besökares webbupplevelse genom att komma ihåg deras preferenser och aktivera andra cookie-baserade funktioner (t.ex. analys). De flesta webbplatser använder cookies nu - för att komma ihåg bitar av information om besökarna mellan sidor och besök.

Behöver jag aktivera avisering för cookies för min webbplats?

EU:s cookielag kräver att alla webbplatser baserade i EU (inklusive webbplatser som får trafik från EU-länder) får webbplatsbesökares samtycke till att använda cookies.

Hur kan jag följa EU-direktivet?

Om du bor i EU ser du alternativet att visa en cookie-avisering i panelen [INSTÄLLNINGAR].

Aktivera din cookie-avisering i [INSTÄLLNINGAR]> [VISA AVANCERAD]> [INTEGRITET/SEKRETESS].

Så här kommer aviseringen att visas på din webbplats::

Cookiepolicyn finns också på andra språk. Ändra språket för cookie-aviseringen genom att gå till din redigerarepanel igen. Välj [GRUNDLÄGGANDE INFORMATION]> [WEBBPLATSENS SPRÅK].

Kan jag ignorera denna cookie-avisering?

Ja, du kan ignorera direktivet OM du inte är baserad i EU och din webbplatstrafik inte kommer från EU.

Var kan jag läsa mer om cookies?

Kolla upp Cookipedia - de är ledande experter på allt som är relaterat till cookies.

Vi hoppas att du hittar den här funktionen användbar! Skulle du behöva hjälp, skriv till support@strikingly.com eller chatta med oss. Vi vill gärna höra din feedback!