Lägg till användarvillkor eller sekretesspolicy

Kan jag lägga till användarvillkor, allmänna villkor, sekretesspolicy etc. på min webbplats?

Vissa länder kräver att "allmänna villkor" eller "sekretesspolicy" visas på din webbplats. Detta gäller särskilt för e-handelssajter. Vi har lagt till ett enkelt sätt att visa dina policyer på din webbplats.

Hur lägger jag till användarvillkor på min webbplats?

1. Gå till [INSTÄLLNINGAR] i panelen till vänster:

2. Välj [AVANSERAT] och [INTEGRITET/SEKRETESS]. Du ser alternativet "Visa allmänna villkor".

3. Kopiera och klistra in din policy i textfältet och klicka på [UPPDATERA]. Din policy för allmänna villkor kommer att visas i sidfoten på din webbplats och i Enkel Butiks kassaflöde.

4. Gör en snabbkontroll för att se till att du har markerat alternativet "Visa sidfot längst ner på sidan". Annars visas inte dina villkor i sidfoten!

5. Publicera dina ändringar och kontrollera din live webbplats.

Var visas allmänna villkor på min sida?

När du har laddat upp dina allmänna villkor visas din policy i sidfoten.

När dina besökare klickar på allmänna villkor ser de en poppuppvisning av din policy så här:

Om du använder sektionen Enkel Butik för din e-handelswebbplats kommer dina besökare också att se allmänna villkor i kassaflödet.

Hur kan jag länka till mina allmänna villkor?

När du har lagt in dina allmänna villkor kan du hitta länken till dina villkor här:

Om du vill ändra texten på "allmänna villkor" till franska, japanska, kinesiska, tyska, spanska, nederländska eller svenska, gå till din inställningspanel här för att aktivera webbplatsens språk.

Vi hoppas att du hittar den här funktionen användbar! Meddela oss gärna om du har några frågor genom att mejla oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.