Hur aktiverar jag ett RSS-flöde för min Strikingly blogg?

En RSS-knapp låter besökare som använder RSS-läsare direkt strömma dina blogguppdateringar till sina RSS-flöden. Som standard är RSS-flöde inaktiverat för alla Strikingly-bloggar. Du kan aktivera funktionen genom att gå till din blogginställningspanel och markera alternativet "Skapa RSS-flöde".

På varje blogginlägg du publicerar på Strikingly, kommer din besökare att se en RSS-ikon längst ner i ditt blogginlägg. Webbadressen till ditt bloggflöde visas som ditt domännamn.com/blog/feed.xml.

Skulle du behöva hjälp, skriv till support@strikingly.com eller chatta med oss.