Lägg till video

Hur lägger jag till en video på min webbplats?

Videoinbäddningar är enkelt! Du kan använda sektionen "Stora medier" eller "Galleri".

1. Lägg till en ny sektion på din webbplats genom att klicka på "Lägg till ny sektion" i den vänstra panelen. Välj sektionen "Stora medier".

2. I den nya Big Media-sektionen, sväva musen över bilden och klicka sedan på "Redigera". Välj sedan fliken "Video".

3. Klistra in webbadressen till din YouTube- eller Vimeo-video och klicka sedan på "Spara" så är du klar!

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.