Lös in din Strikingly-kampanjkod

På den här sidan:

Om du planerar att uppgradera

1. Gå till din prissida.

2. Bestäm vad du vill uppgradera till och klicka på "UPPGRADERA TILL xxx".

3. På sidan "Starta din kostnadsfria provperiod", klicka "Använd kampanjkod".

4. Ange din kampanjkod och klicka "Använd".

Du ser då att rabatten tillämpas!

5. Fyll i ditt kredit-/debitkort eller PayPal, klicka sen "STARTA DIN GRATIS PROVPERIOD"!

Om du redan är på ett betalkonto och vill uppgradera

1. Gå till din prissida.

2. Bestäm vad du vill uppgradera till och klicka på "UPPGRADERA TILL xxx".

3. På sidan "Ändra din plan", klicka "Använd kampanjkod".

4. Ange din kampanjkod och klicka "Använd".

Du ser då att rabatten tillämpas!

5. Klicka på "BYT TILL xxx"! Ditt registrerade betalningssätt debiteras. Om du vill använda ett annat kort/ändra betalningssätt, se: Hur du uppdaterar din faktureringsinformation.

Relaterade artiklar:

Om du behöver hjälp, kontakta oss gärna på support@strikingly.com eller chatta med oss med ditt Strikingly-konto.