Hantera dina e-postinställningar (prenumerera/avsluta prenumeration)

Som Strikingly användare får du nyhetsbrev och uppdateringar till din Strikingly e-postadress. Du kan avsluta prenumerationen på några av dessa meddelanden från ditt konto.

1. Gå till din Strikingly informationspanel.

2. Klicka på "person"-ikonen längst upp till höger.

3. Välj "Redigera e-postinställningar".

4. Markera eller avmarkera alternativen och klicka sedan på "UPPDATERA E-POSTINSTÄLLNINGAR".

Notera:

• Om du markerar "Inga e-postmeddelanden" får du fortfarande e-postmeddelanden om fakturering och förnyelse av plan/domän, för att du inte ska oroa dig.
  • Om du inte kan ta emot e-post från Strikingly, kontrollera dina filterinställningar och skräppost/skräpmapp. För att förhindra att e-postmeddelanden från Strikingly markeras som skräppost kan du lägga till en regel eller ett filter för att acceptera alla e-postmeddelanden från support@strikingly.com.

Om du behöver hjälp kan du kontakta oss på support@strikingly.com eller chatta med oss med din e-postadress som tillhör ditt Strikingly-konto.