Bädda in Google Formulär

Hur lägger jag till Google Formulär på min webbplats?

Med Google Formulär kan du skapa e-postlistor, enkäter, beställningsformulär och mer med en mycket flexibel formulärbyggare. För din bekvämlighet fylls formulärposter i direkt till ett Google-kalkylblad. Läs mer om hur du använder Google Dokument på din webbplats.

1) Öppna ditt formulär och klicka sedan på Skicka formulär.

2) Klicka på Bädda in. Ändra formulärstorleken enligt ditt val. Kopiera inbäddningskoden.

3) Gå till din webbplatsredigerare > Lägg till ny sektion> välj "App Store & HTML".

4) Sväva musen över den nya sektionen App Store & HTML och klicka "Redigera".

5) Se efter Google Formulär och klistra in inbäddningskoden. Klicka på "Spara".

6) Klick "Publicera" och du är klar!

Om du behöver hjälp skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.

Skapa en fantastisk webbplats på några minuter med Strikingly!