Bädda in Pinterest

Kan jag visa mina besökare pins och anslagstavlor jag har på Pinterest?

Pinterest är ett sätt att upptäcka och samla idéer för alla möjliga intresser. För företag är det ett sätt att etablera sitt varumärke. För individer är det ett inspirationsverktyg!

Så här kan du göra det:

1. Gå till redigeraren > Lägg till ny sektion > App Store & HTML och klicka på knappen "Redigera" på den nyligen tillagda sektionen.

2) Se efter Pinterest-appen och välj den.

3) Klistra in något av följande URL-format i apprutan:

a) Användarprofil

b) Anslagstavla

Klicka "Spara" efter du har lagt till URL.

4) Förhandsvisa din webbplats!

Det är allt! Njut av att pinna och vänta tills det kommer live på din webbplats.

Om du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.