Dela webbplatsen innan du publicerar/går live

Hur kan jag dela min webbplats för att få feedback från en vän?

Vi arbetar med att få till en länk för förhandsgranskning som kommer att fungera innan publicering, men tills dess är det några alternativ! Båda dessa involverar publicering, men endast personer med länken kan se webbplatsen.

A. Publicera och markera din webbplats som dold från Google (ALLA ANVÄNDARE)

  1. Gå till din webbplatsredigerare > Inställningar > Avancerat > Integritet/Sekretess.
  2. Markera rutan "Dölj från sökmotorer".  55.png

 

      3. Fortsätt och klicka publicera! Ingen kommer att kunna hitta din webbplats om du inte ger dem länken.

B. Lägg till ett lösenord och dela med bara din vän (PRO-ANVÄNDARE) 

     1. Gå till din webbplatsredigerare> Inställningar> Avancerat> Sekretess. 

56.png
         

        2. Ange valfritt lösenord och klicka på uppdatera.
        3. Spara och publicera! Lösenordsskydd döljer också din webbadress från Google.
        4. Skicka din webbadress till din vän tillsammans med lösenordet för att få deras feedback.

Obs! Lösenordsskydd är en Pro-funktion. Om du är intresserad måste du uppgradera här

Vi har också släppt funktionen för att lägga till flera användarroller på kontot (för Pro) och det låter dig lägga till redaktörer, bloggare och administratörer till ditt konto/webbplats. Med den här funktionen kan du låta någon redigera eller se webbplatsen du arbetar på utan att dela din kontoinformation. Läs mer om det här

Det är allt! När du är redo kan du ångra dessa funktioner så att Google kan hitta din webbplats igen.

Vi hoppas snart kunna lansera en privat förhandsgranskningslänk.

 

Skriv till support@strikingly.com eller chatta med oss för flera frågor! 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan