Avsluta ditt Strikingly-konto

Vi är ledsna att se dig gå. :( Innan du stänger ditt konto och tar bort dina webbplatser, vänligen notera att:

  • Avsluta ditt konto är permanent. Om du ändrar dig (och du senare inser att Strikingly är din själsfrände för webbbyggnad), måste du skapa ett nytt konto hos oss.
  • Dina webbplatser kommer att gå ner och blir inte tillgängliga. Om du har några domäner anslutna till det kommer det att visa ett fel om du försöker komma åt den.
  • Dina webbplatser kan fortfarande komma upp på Google Sök. Det tar ett tag innan Google indexerar din webbplats igen och inser att den inte längre är uppe. Oroa dig inte - om några användare klickar på webbplatslänken kommer de inte att se din webbplats (även om Google tillåter visning av den cachade versionen - ja, Google cachar webbplatser). 
  • Du kan inte hantera din domän. Om du har en aktiv domän hos Strikingly kan du inte hantera domänen och alla DNS-poster kommer att raderas. Observera också att domänköp inte återbetalas. 
  • Vi rensar all din information, inklusive din e-post- och faktureringsinformation. Du kommer inte att faktureras längre.

Skicka e-post till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss om du vill fortsätta. Skicka in ditt konto-e-post också. Vi kommer sakna dig!

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan