Köp extra webbplatser/skapa fler webbplatser

Om du vill ha fler webbplatser kan du skapa obegränsade gratis sidor. Men om du behöver bygga webbplatser med premiumfunktioner (t.ex. anpassad domän, HTML, etc.), måste du köpa ytterligare premiumsajter. Limited-användare kan publicera två webbplatser med premiumfunktioner. Pro-användare kan publicera tre webbplatser med premiumfunktioner. Kolla in vår prissida

Hur köper jag ytterligare webbplatser?

1. Gå till din Strikingly Informationspanel.

2. Klicka på "Köp extra Pro-webbplatser". Om du fortfarande är i provperioden, kolla Hur kan jag köpa ytterligare webbplatser under testperioden?

3. Ange hur många webbplatser du vill köpa.

4. MÅSTE: Läs texten i den gröna rutan om hur mycket du kommer att debiteras innan du bekräftar.

När du klickar på bekräfta debiteras du omedelbart på ditt kort som vi har i systemet. Om du vill ändra eller kontrollera ditt kort som vi har i vårat system, kolla Hur du uppdaterar din faktureringsinformation.

Ytterligare webbplatser följer samma faktureringsperiod som din plan. Till exempel, om du har varit på Pro-planen i sex månader, kommer beloppet för de ytterligare webbplatserna att beräknas för de återstående månaderna på din plan. På det här sättet, när du förnyar din plan, kommer dina webbplatser också att förnyas.

5. Klicka på "Bekräfta" för att betala.

Jag har fortfarande en gratis testperiod. Hur kan jag köpa ytterligare webbplatser?

Om ditt konto är under en testperiod hittar du inte länken för att köpa extra webbplatser. Men du kan fortfarande köpa ytterligare webbplatser och här är vad som kommer att hända:

• Vi debiterar dig för den plan du för närvarande är på.
  • Vi lägger till återstående tid (för testperiod eller gratis period) som krediter till ditt konto så att du inte debiteras hela beloppet.

Behöver du fortfarande fler webbplatser? Skicka oss ett e-postmeddelande på support@strikingly.com eller chatta med oss från din Strikingly-konto och tala om att du vill avsluta testperioden så att du kan köpa ytterligare webbplatser.

Kommer mina ytterligare webbplatser automatiskt att förnyas med min plan?

Ja, alla dina webbplatser förnyas automatiskt varje månad/år tillsammans med planen. Om du inte vill förnya webbplatserna eller bara vill förnya en bråkdel av de ursprungligen köpta webbplatserna kan du kontakta oss innan planen går ut.

Hur kan jag ta bort mina extra webbplatser?

Du kan skicka ett mejl till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss och vi kommer att ta bort dina extra webbplatser. Kontrollera att du redan har avpublicerat de extra webbplatserna eller tagit bort premiumfunktionerna från dina extra webbplatser.

Notera:

• Du debiteras omedelbart för de webbplatser du köper. Du måste se till att din faktureringsinformation är uppdaterad.
  • När din plan går ut, går dina webbplatser också ut. Livslängden för din extra webbplats beror på när din plan går ut.
  • Vi kommer att prissätta dina webbplatser baserat på den oanvända tiden i din plan.

Skulle du behöva hjälp, skriv till support@strikingly.com eller chatta med oss.