Bädda in HTML

Vad kan jag göra med HTML-sektionen?

Det finns bara ett svar på det: möjligheten är oändlig!

HTML-sektionen tillåter integrering med olika appar eller till och med körning av flera anpassade applikationer som du skriver själv (med HTML-koder).

Så här lägger du till sektionen för  anpassad kod:

1. Gå till din webbplatsredigerare.
2. Lägg till en ny sektion.
3. Välj "App Store & HTML" från sektionslistan.

4. När en ny sektion har skapats, sväva muspekaren över App-rutan och klicka "Redigera."

5. Från applistan, välj "HTML."

6. Kopiera och klistra in den inbäddade HTML-koden i rutan.

Glöm inte att trycka på "Spara" när du är klar!

Här är några saker du kan göra:

1. Lägg till inbäddade HTML-koder för flera applikationer som inte är inkluderade i vår App Store.
  2. Skapa anpassade knappar, textsektioner, bilder, videor, gallerier mm. (Du kan fråga någon om att skriva koden åt dig om du inte vet hur man gör det).

Några saker att komma ihåg:

• När du kopierar inbäddade koder från källor, se till att du kopierar ALLT! Koder är väldigt känsliga och en saknad eller felplacerad punkt eller annat skiljetecken/bokstav/karaktär kan orsaka att din kod inte fungerar.
  • Om du har valt en specifik app och vill integrera den på din Strikingly webbplats, leta efter dess HTML/inbäddningskod. Kontakta appens supportpersonal och be dem hjälpa dig att hitta den. Om de inte är hjälpsamma, kontakta oss! Vi älskar att hitta sätt att hjälpa till på!
  • HTML-inbäddningssektionen är exklusiv för appar som visas på din webbplats. Om du vill lägga till JavaScriptkoder för andra appar, måste du använda sektionen för anpassad kod.

Om du behöver assistans, kontakta oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.