Strikingly-domän: Hantera DNS-poster och domäninformation

Du kan hantera dina domäninställningar på "Domäner"-sidan i ditt Strikingly-konto. Om du inte har en domän ännu, kan du besöka Köp & registrera din egen anpassade domän.

1. Gå till din Strikingly-informationspanel.

2. Klicka "Domäner".

På domänens informationspanel kan du:

Kontrollera domänstatusen

Det finns flera statusar för din domän:

• Live - Din domän är aktiv.
  • Väntar- Din domän väntar på att överföringen ska slutföras.
  • Overifierad- Din domän har inte verifierats ännu. När du har köpt din domän ser du ett e-postmeddelande med ämnet "[Åtgärd krävs] verifiera din kontaktinformation". Det innehåller en länk som du måste klicka på för att verifiera din domän.

Glöm inte att kolla din skräppostinkorg! Om du fortfarande inte får det, skicka ett e-postmeddelande till support@strikingly.com.

Visa domänens registreringsinformation

Du kan se domänens registrerings- och utgångsdatum i inställningarna under "Registreringsinformation":

Ändra kontaktuppgifter

Om du vill ändra kontaktuppgifterna, gå till domäninställningarna och klicka på "Redigera" under "Kontaktuppgifter". Observera att ändring av din domäns kontaktuppgifter kommer att resultera i en 60-dagars låsperiod. Detta innebär att du inte kommer att kunna överföra domänen från Strikingly under denna tid.

Hantera domänens förnyelse

Du kan aktivera eller inaktivera automatisk förnyelse eller förnya en utgången domän

Hantera DNS-hanteraren

Du kan klicka "INSTÄLLNINGAR > ÖPPNA DNS-HANTERAREN" för att lägga till eller hantera dina DNS-poster.

Det finns 6 typer av poster du kan lägga till: A, CNAME, SRV, TXT, MX, NS.

Om du behöver hjälp, ta kontakt med oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.