Sektion för socialt flöde

Sektionen för sociala mediers flöde visar dina senaste inlägg från Facebook, Instagram och/eller Twitter på din sida. Det är ett utmärkt sätt att hålla din webbplats uppdaterad med nytt innehåll utan mycket arbete.

Så här kommer du igång!

1. Gå till din webbplatsredigerare, klicka på "Lägg till ny sektion".

2. Klicka på "Avancerat" och välj avsnittet "Socialt flöde".

3. Klicka på "Redigera" i den nyligen tillagda sektionen "Socialt flöde".

4. Välj plattformen du vill ansluta. Du kan ansluta till din personliga Facebook-tidslinje, Instagram-konto och/eller Twitter-flöde.

* För PRO-användare har du också möjlighet att strömma inlägg från en Facebook-sida du hanterar.

5. Klicka på "OK" eller "Auktorisera" för att ge tillgång till dina inlägg på sociala medier (om du inte är inloggad på ditt sociala mediekonto kommer den att be dig att logga in).

6. Du omdirigeras tillbaka till Strikingly-redigeraren.

7.  Du kan också lägga till "Visa mer URL" för Facebook.

Obs! Bilder som publiceras på Facebook och Twitter utan text visas inte i det sociala flödet. Facebook- och Twitter-bilder är avsiktligt dolda för att optimera för design och minska risken för duplicerade bilder (till exempel när du publicerar på Instagram och delar samma bild till Facebook och Twitter).

Skulle du behöva hjälp, skriv till support@strikingly.com eller chatta med oss.