Ändra sektionslayout

Många av våra sektioner har ett "Layout"-alternativ som erbjuder olika val av layout för mer designflexibilitet. I redigeringsläget, se i det övre högra hörnet av din sektion för att hitta "Layout"-knappen.

Notera: Denna funktion är endast tillgänglig i Strikingly 4. Kolla in vår guide för att uppdatera till den senaste version av vår redigerare.

Låt oss veta om du har frågor eller feedback på support@strikingly.com eller chatta med oss.