Bädda in Facebook-kommentarer

Hur lägger jag till en Facebook-kommentar på min webbplats?

Lägg till den populära appen för Facebook-kommentarer på din webbplats! För att bädda in Facebook-kommentarer:

1. Gå till webbplatsredigerare > Lägg till Ny Sektion > App Store & HTML och klicka på "Redigera"-knappen på den nyligen tillagda sektionen. Välj sen "Facebook-kommentarer".

2. Välj en URL (standardvärden för din nuvarande webbplats) och hur många kommentarer som ska visas på din sida.

3. Spara och sen hittar du widgeten Facebook-kommentarer på din webbplats.

Se till att du trycker på publicera efter att du har gjort ändringarna! Om du behöver assistans, kontakta oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.