Bädda in Ecwid butik

Ecwid-integration finns som ett plugin på Strikingly App Store. Tänk på att du behöver ett Pro-konto för att kunna använda detta!

Hur ställer jag in en butik på ECWID?

1. Skapa ett konto på ECWID.

2. Ställ in din butik. Fyll i så många detaljer du kan som, pris, produkt, bilder, fraktinformation, mm.

3. När du är klar med inställningen, scrolla ner till botten av din webbplats för att hitta ditt ButiksID.

Jag har mitt butiks-id. Hur bäddar jag in ECWID på min Strikingly webbplats?

1. Öppna din webbplatsredigerare.

2. Lägg till en ny sektion och välj "App Store & HTML" från sektionslistan.

3. När en ny sektion har lagts till, sväva med musen över det och välj "Redigera".

4. Välj ECWID från listan över appar.

5. Skriv in ditt produkt-ID.

6. Klicka Spara! Så här ska din ECWID-butik se ut:

7. Klicka "Publicera" när du är klar!

Om du behöver assistans, kontakta oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.