Standard felsökningssteg (när allt slutar fungera)

Har din webbplatsredigerare slutat fungera?
Har din bilduppladdning fastnat vid uppladdningen?
Slutade din webbplats fungera och står still?
Känner du att något är fel?

Innan du säger att det är ett fel, försök först med följande steg:

1. UPPDATERA webbplatsen (endast din live-webbplats, detta gäller inte inuti redigeraren) -- för att säkerställa att webbplatsen laddar eller att processen inte är påverkad av en full cache.

Windows: CTRL + SHIFT + F5

Mac/Apple: Apple + SHIFT + R eller KOMMANDO + SHIFT + R

Linux: SHIFT+ F5

2. Använd ett INKOGNITOFÖNSTER eller PRIVAT SURFNINGSFÖNSTER -- för att säkerställa att vissa webbläsarförlängningar inte påverkar sidan som du laddar.

Chrome: SHIFT + Kommando + N (Mac); CTRL + SHIFT + N (Windows)

Firefox: SHIFT + Kommando + P (Mac); CTRL + SHIFT + P (Windows)

3. Rensa din DNS CacheHär är hur.

4. Försök med en ANNAN WEBBLÄSARE -- du måste vanligtvis uppdatera webbläsare som till exempel Google Chrome, Mozilla Firefox och Safari. Internet Explorer ger vanligtvis olika webbplatsproblem när de används. Försök att växla mellan alla 3 tidigare nämnda webbläsare om du känner att något inte stämmer med din webbplats.

Om du har testat allt och fortfarande upplever samma problem, släng iväg ett meddelande till oss på support@strikingly.com och låt oss veta vad du får fram när du går till följande:

Låt oss veta vad som händer! Ifall du behöver hjälp, skriv till oss på support@strikingly.com eller chatta med oss.